Otsu House

Construction year:
Architect(s):
Address:
City: 11718
Country:
Latitude/Longitude:

This house was built in the newly-developed subdivision surrounding new housing.

While planning a design with client many times, we hit upon a keyword: “comfy house” so we considered how to make a welcoming atmosphere with lots of light.

Otsu House, Ōtsu - Japan, ALTS DESIGN OFFICEphoto © Yuta Yamada

With a vault –shaped opening in the simply laid-out compartment, the space is designed to be airy and rhythmical. The light spilling through a large curved window will encompass the room in a comfy manner.

You can enjoy the light and shadows made by sunrise and sunset. This “comfy house will lead you to an unusual world.

Contributed by ALTS DESIGN OFFICE


More in:
More in: 11718

Leave a Reply